Ζώδια – Δεκέμβριος 2013

Κριός.

Είτε θέλετε να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα/παρεξηγήσεις στο σχολείο. Σταματήστε να είστε τόσο απόμακροι και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο.

Οικονομικά :  Τα οικονομικά σας δεν πάνε πολύ καλά, γι’αυτό προσπαθήστε να ελαττώσετε τα έξοδα σας, ή  να τα φορτώσετε   στους γονείς σας.

Ερωτικά: Ξεκολλήστε επιτέλους από τους One Direction. Ο πραγματικός σας έρωτας βρίσκεται στο Β’2.

Ταύρος.

Έχετε χάσει όλες τις ελπίδες σας, αλλά μην τα παρατήσετε ακόμη, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα απαλλαγείτε από όλα σας τα προβλήματα σας.

Οικονομικά:  Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη περίοδο, ξοδέψετε όσα θέλετε, πλησιάζουν οι γιορτές!

Ερωτικά: Αντιθέτως με τα οικονομικά σας, τα ερωτικά σας δε πάνε τόσο καλά όσο τα οικονομικά, ο πραγματικός σας έρωτας είναι εξωσχολικός.

Δίδυμοι.

Μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις στην ζωή σας αυτή την περίοδο, βρίσκεστε σε περίεργο στάδιο. Να  περιμένετε καλούς βαθμούς καθώς προβλέπονται πολλά διαγωνίσματα αυτόν τον μήνα

Οικονομικά: Ξοδεύετε πολλά ενώ έχετε λίγα.-

Ερωτικά: Προσοχή στις επιλογές σας, μην εμπιστεύεστε  εύκολα το αντίθετο φύλλο, δεν είναι όλοι  όπως  φαίνονται. Ο έρωτάς σας βρίσκεται στο Γ’3.

Καρκίνος.

Προσοχή αυτό  το μήνα  προβλέπονται  πολλές σοβαρές συζητήσεις. Δώστε σαφώς σημασία στην πανσέληνο στις 17, καθώς μπορεί να σας αλλάζει στόχους, ακόμη και να επηρεάσει τις φιλίες.

Οικονομικά: Να είστε εστιασμένοι, ώστε να πιάσετε στον αέρα τις ευκαιρίες που τυχόν θα προκύψουν.

Ερωτικά: Μην απομονώνεστε επειδή φοβάστε ότι θα πληγωθείτε. Ο πραγματικός σας έρωτας βρίσκεται ακριβώς δίπλα σας ή ίσως στο Α’4.

Λέων.

Μην χάνετε ελπίδες. Τα δύσκολα τελειώνουν. Προσοχή στις βραδινές σας εξόδους. Δεν είναι όλοι όπως νομίζεται.

Οικονομικά: Μην χαλάτε τα λεφτά σας για άσκοπους λόγους. Οι γονείς σας δεν φταίνε σε τίποτα.

Ερωτικά: Χαλάτε τον χρόνο σας άδικα. Ο έρωτάς σας βρίσκεται στο Β’3.

Παρθένος.

Δώστε ιδιαίτερη σημασία κυρίως στις 3 του μηνός, καθώς η νέα Σελήνη του Νοεμβρίου είναι και έκλειψη Ηλίου, πράγμα που σημαίνει πως νέα γεγονότα μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητα σας.

Οικονομικά: Αν δεν εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, από τις 5 και μετά, μπορεί να βιώσετε οικονομικές απώλειες, και δεν θα σας αρέσει καθόλου. Αντιθέτως, η πανσέληνος μπορεί να σας ευνοήσει οικονομικά, με την προϋπόθεση, πως δεν έχετε αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους, από τις 5 που προαναφέραμε.

Ερωτικά: Αυτό το μήνα θα έχει βροχή στα ερωτικά αλλά εσείς πρέπει να καταλήξετε μόνο σε ένα. Ο πραγματικός σας έρωτας βρίσκεται στο Γ’4.

Ζυγός

Θα ταλαιπωρηθείτε από τα αδέρφια σας, αλλά κουράγιο γιατί είναι η οικογένειά σας . εστιάστε κυρίως να προσπεράσετε καταστάσεις αντί να δώσετε σημασία σε όσα  ούτε σας αφορούν ούτε και σας αγγίζουν.

Οικονομικά: Να σκέφτεστε πριν ξοδέψετε χρήματα που αποκτήσατε με πολύ κόπο. Σε επαγγελματικό επίπεδο, εστιάστε στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και θα ήταν καλό να θέσε τε προτεραιότητες.

Ερωτικά: Οι ελεύθεροι προσέξτε πριν κυνηγήσετε τον έρωτα, ενώ οι δεσμευμένοι εστιάστε να μην παρασυρθείτε από συμπεριφορές που κατόπιν θα πρέπει να αιτιολογηθούν. Ο πραγματικός σας έρωτας είναι εξωσχολικός.

Σκορπιός

Όσο περνάει ο μήνας τόσο και καλυτερεύουν τα πράγματα για εσάς. Να περιμένετε καλά αποτελέσματα στα διαγωνίσματα αφού δουλέψατε σκληρά. Προσέξτε τις κινήσεις σας όμως γιατί υπάρχει κάποιο  άτομο που δεν θέλει να σας δει ευτυχισμένο.

Οικονομικά: Προσέξτε τα έξοδα και τα έσοδα αυτού του μήνα , αφού είναι εύκολο να γίνουν λάθος υπολογισμοί. Μην φοβάστε όμως καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας.

Ερωτικά: Τα ερωτικά σας, όσο περνάει ο μήνας τόσο και θα καλυτερεύουν. Μην φοβηθείτε να πλησιάσετε το άτομο που σας αρέσει. Μπορεί να βρίσκεται και αυτός ή αυτή στην ίδια θέση.Ο έρωτάς σας βρίσκεται στο Β’4.

Τοξότης

Ζείτε μία συνεχή ασάφεια. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα δυσκολέψει την καθημερινότητά σας. Μην φοβάστε όμως θα βρείτε τη λύση.

Οικονομικά: Μην σκορπάτε χρήματα δεξιά και αριστερά. Προσπαθήστε να είσαστε φειδωλοί στα οικονομικά σας.

Ερωτικά: Τα ερωτικά σας δυστυχώς δεν πάνε τόσο καλά όσο θα θέλατε. Πρέπει να είστε πιο αποφασιστική και να μην αφήνεται τους άλλους να σας κάνουν κουμάντο. Ο έρωτάς σας βρίσκεται στο Α’1.

Αιγόκαιρως

Ξυπνήστε, πρέπει να αρχίσετε να ζείτε στον κανονικό κόσμο και κατεβείτε  από τα σύννεφα. Προσοχή στην υγεία σας, ασχοληθείτε περισσότερο με τον αθλητισμό και την υγεία.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σας δεν είναι τόσο καλά τον τελευταίο μήνα, προσπαθήστε να μην ξοδεύεται παραπάνω απ’ όσα έχετε.

Ερωτικά: Επιλέξτε επιτέλους ποιον/ποια θέλετε και κατακτήστε τον/την.Μην φοβάστε να πλησιάσετε τον άλλον, μπορεί και αυτός/αυτή να σας περιμένει.Ο έρωτάς σας βρίσκεται στο Α’3.

Υδροχόος

Ο μήνας σας πάει πολύ καλά, η τύχη και η μοίρα είναι με το μέρος σας αρκεί να την εκμεταλλευτείτε σωστά, κάντε σοφές επιλογές.

Οικονομικά: Όπως πάντα δεν έχετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα, πλησιάζουν οι γιορτές, γι’ αυτό ανοίξτε τις τσέπες σας και μοιράστε λεφτά σε οικογένεια, φίλους και ΟΛΟ το σχολείο.

Ερωτικά:  Μην αγνοείτε τους παρθένους, εάν βρείτε τον κατάλληλο μπορεί να περάσετε αξέχαστες στιγμές μαζί. Ο έρωτάς σας βρίσκεται στο Γ’1.

Ιχθείς

Ψαράκια μας, δεν σας ξεχάσαμε, τελευταίοι και καλύτεροι! Την περίοδο αυτή βρίσκεστε ανεβασμένοι ψυχολογικά και σωματικά. Νέες παρέες μπαίνουν στην ζωή σας εμπιστευτείτε τις θα βγουν σε καλό.

Οικονομικά: Μην είστε τσιγκούνηδες, πλησιάζουν οι γιορτές μην φοβάστε να ξοδέψετε για δώρα αφού γιορτές είναι ανταλλαγές δώρων θα υπάρχουν.

Ερωτικά:  Μαζί με τις νέες παρέες που μπαίνουν στην ζωή σας, μπαίνουν και νέοι έρωτες γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί και ευπρόσδεκτοι σε κάθε νέα περιπέτεια.Ο πραγματικός σας έρωτας βρίσκεται στο Α’2.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s